Hur går det?

Ja man kan säga jakten går si så där. Men har haft kul så långt ändå. Vi har verkligen inte mycket älg i skogen just nu. Hoppas det dyker upp lite mer nu under oktoberjakten. 

Qarelin då?
Han kämpar på. Han har äntligen börjat ”bygga” på kondis så det märks. Dock har vi inte haft så mycket älgkontakt. (Inte Qarelins fel att det inte finns älg på marken) Men han får större och större sök och det är ju bra. 

Inte bästa vinkeln. Det blev ett spontanfoto.

Harry?
Man kan säga att det är farsan som kämpar på med Harry. Han vad jag förstått går från klarhet till klarhet. Riktigt duktigt för att bara vara runt 6 månader. Harry har haft några upptag och några kortare drev.

Träningen?
Den har gått trögare någon vecka nu men är på G igen. Körde första passet på två veckor ikväll och det kändes mycket bra. Det ärbara kämpa på.

Over and out