Hello

Japp nu har det varit lugnt på hemsidan ett tag.

Vad har jag gjort sista tiden? Ja det undrar jag också.
Nä men bla har jag hunnit med en fjällen resa i mitten på maj som var hur härlig som helst. Åkte upp med ett härligt gäng och körde skoter.

Fjälltopp Lutande skotern

Jag har äntligen fått till lilla båtmotorn vi har. Den har gått bara en stund och sedan dött ungefär på samma sätt som när man glömt luftskruven på bensintanken. Men denna gång efter en himla massa funderande och testande visade sig vara en backventil i bränsleledningen som inte öppnade som den skulle.

Mariner 15hk -89 utan huv

Dessutom var det fel på växelhuset som visade sig att 2 drev var trasiga. I det fallet hade vi tur att en mycket god vän hade en bekant som skulle sälja en hel ”skedda” från en Yamaha av ungefär samma årsmodell som passade rakt av. Skiljer bara i färgen och i vart fall spelar det inger roll.

Mariner 15hk -89

Midsommar har vi hunnit avverka också i stugan med mor, far och syskon med familj.

Stugan_1 DSC_0533

Ja jäklar får ju inte glömma jag har hunnit köra ut alla saltstenar för böveln. Sista stenen lånade jag farbroders fyrhjuling med bandsats. Det var liksom för mycket snö för att gå och för lite för att köra skoter så det blev fyrhjuling.

DSC_0373DSC_0369
Men nu till helgen blir det stugan som vanligt. Förhoppningsvis blir det lite fiske. Köpte ett nytt drag i veckan så storgäddorna får passa sig. ;)

Gäddjigg

 Hörs…