Första veckan

Köksrenovering
Har bara sprungit iväg men det var väntat. Vi har ”bytt” ut kök hos mor och far denna vecka. ”Bytet” har gått någorlunda problemfritt. Det gamla köket åkte ut på 2,5timmar men det nya tog lite längre tid att installera. Dock hade vi räknat med det. I skrivandes stund slutförs det sista. Är väldigt nöjd med resultatet.

Träning
Löpningen har gått bättre än planerat och det är pga det känns toppen att springa just nu. Tiderna är inte att skryta med men jag är i slutet på det stadiet på träningen att jag måste ta mig ut. Nu börjar det närma sig att jag mera ”plågsamma” träningsrundor. Kommer dock köra lugna löp pass en vecka till men sen då j_vlar ska det köras.

BJJ
Jag har koll på grabbarna på klubben och dom tränar så in i bängen nu. Kommer bli tufft att komma tillbaka i mitten av augusti. Jag tänker vara så förberedd jag kan. Längtar faktiskt ganska mycket tillbaka till ”mattan” nu när man inte brottats på 2 veckor.

”Morgon gympa”
Första veckan på semester har jag också ”hållt i” morgonträningen. Dvs ett lättare pass med Core träning och armhävninger på ca 30-40 min. Dessa pass går bättre och bättre också så man kan säga att jag är på G.

Vikt
Man kan säga att det går långsamt med viktnedgången jämfört med tidigare ”dieter” men jag mår fruktansvärt bra av www.viktklubb.se. Till er som har ”problem” med vikten eller äter ”dåligt” borde ta en seriös titt på den nämnda sidan.

Tävla
Målet förutom att må bra med viktnedgången är att jag är grymt sugen på tävlingsrevansch i BJJ. Åkte på förlust senast jag testade. Jag gjorde för dålig uppvärmning och var alldeles för nervös och ofokuserad för att kunna prestera på topp. Det betyder inte att det skulle ha gått bättre men det som känns sämst med den förlusten är att det kändes inte som att jag gav allt efteråt.

Förlust
Den känslan är det som är absolut jobbigast med den förlusten. Detta är den största orsaken till varför jag vill i form och ner i vikt. Självklart vill man gå ner i vikt för man ska känna sig tillfreds med sig själv också men ska man tänka på det hela tiden blir man ju deppad. ;) Så min motivation just nu är tävling och jakt.

Stugan
Hur som haver blir det stugan i veckan som kommer. Dock med ett litet ”avbrott” på måndag då vi ska på travet. Jag ska dit och se på tje… våran häst som springer ett lopp vid 19 tiden. Alltid lika spännande.

Köket
Åter till köket så har jag lite bilder under bygget men väntar tills vi är helt färdig innan dessa bilder kommer in på sidan. :)

Jahapp nu blev det ett jätte inlägg igen men det skiter jag i. :D